Hoppa till sidans innehåll

Presenttips från GTK

2017-12-08 17:14
Svårt veta vad du ska ge bort? Köp ett presentkort hos GTK!
  • Uppdaterad: 2018-08-01 21:20

Svårt veta vad du ska ge en som har allt i present? Varför inte ge bort en omsträngning och t.ex. känna hur Federers strängning känns? Eller ge bort en privatlektion? På vår sida på Matchi kan du nu, förutom att boka tid och betala ditt medlemskap i GTK, även köpa presentkort att ge bort till nära och kära.

Hur gör man? 1) Logga in på Matchi, sök upp Gnesta TK. 2) Välj vilket presentkort du vill köpa. Du kommer då att få ett mail med kvitto på köpet. Det kan du förslagsvis printa ut och lägga i ett kuvert till mottagaren. 3a) När gåvan ska utnyttjas, kontaktar mottagaren GTK och säger att "jag har fått en presentcheck av N.N. som jag vill nyttja till det här...". 3b) Om du hellre vill, kan vi föra över presentchecken från givare till mottagare ett visst datum. Skicka i så fall ett mail till This is a mailto link så fixar vi det.

Vi vill även påminna att vi har några racketar kvar från tiden vi hade egen shop, om du vill ge bort ett tennisracket. Kontakta i så fall Gunnar på This is a mailto link

Ha det gott i jul!

GTK

Epost: This is a mailto link

Samarbetspartner:

Tennisshopen

Våra sponsorer:

Bengtås

Handelsbanken Gnesta

Hemköp Gnesta

Svensk Fastighetsförmedling

Rörhuset Gnesta

Postadress:
Gnesta TK - Tennis
Maskinvägen 7
64634 Gnesta

Kontakt:
Tel: 073-624 03 19
E-post: This is a mailto link

Se all info