Hoppa till sidans innehåll

Dags att förnya medlemskap för 2021

15 JAN 2021 18:07
Förnya ditt medlemskap eller bli medlem i GTK 2021!
  • Uppdaterad: 15 JAN 2021 18:08

Nu är det dags att förnya ditt medlemskap i Gnesta tennisklubb!

Tiden går fort. Nu är det dags att förnya ditt medlemskap för 2021. Vi på Gnesta Tennisklubb hoppas på ditt fortsatta stöd som medlem, trots att hallen för närvarande är nerstängd av kommunen på grund av pandemin. Vi hoppas att den snart ska öppnas för spel igen!

Medlemskapet gör att du får rabatt på polletter samt att man kan delta i vår tennisskola. Du gör det enklast genom att bekräfta ditt/ditt barns medlemskap genom att logga in på Matchi (https://www.matchi.se/facilities/gnestatk) och betala via kort. Är ni flera i familjen, får man upprepa proceduren för varje medlem. Varje familjemedlem behöver ha en egen mailadress (om inte barnen har egna mailadresser kan du ha t.ex. mammans mailadress för ena barnet och pappans för det andra). Det du betalar nu gäller för 2021. Tack för ditt stöd till klubben!

Om du av någon anledning inte kan betala med kort, kan du betala in till vårt Bankgiro 5348-6189 (Vid BG-betalning, uppge namn och personnummer. Skicka även ett mail om att du betalt till This is a mailto link så vi kan aktivera ditt medlemskap)

Aktuella medlemsavgifterna hittar du här.

Skribent: Göran Andersson
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners:

Styrkefabriken

Tennisshopen

Våra sponsorer:

Hemköp Gnesta

Svensk Fastighetsförmedling

Rörhuset Gnesta

Postadress:
Gnesta TK - Tennis
Maskinvägen 7
64634 Gnesta

Kontakt:
Tel: 0736240319
E-post: This is a mailto link

Se all info