Hoppa till sidans innehåll

Tennishallen öppnar för vuxenträning

29 MAJ 2021 16:00
Fr.o.m. tisdag 1 juni får även vuxna delta i träning och aktiviteter som klubben arrangerar. All annan verksamhet och privat bokning är fortfarande stängd.
  • Uppdaterad: 01 JUN 2021 15:51

Uppdatering 29 maj 2021: Fr.o.m. tisdag 1 juni kan även vuxna spela tennis inom ramen för träning och aktiviteter som föreningen anordnar (För att se vilka aktiviteter/kurser vi har, titta in på vår bokningssida på Matchi). Detta för att representant från GTK då kan säkerställa att smittsäkra rutiner upprätthålls. Privatpersoner kan fortfarande INTE boka några tider för spel. Detta är Gnesta kommuns beslut. Enligt besked från kommunen är det troligt att hallen kommer öppna upp även för bokning för privatpersoner i mitten av augusti.

Uppdatering fredag 5 februari 2021: Fr.o.m. lördag 6 februari är det tillåtet att bedriva träning med barn och ungdomar födda 2002 och senare i Gnestahallen. Dock är hallen stängd för övrigt spel tillsvidare. Privatpersoner kan INTE boka några tider för spel. Detta är Gnesta kommuns beslut och inget som Gnesta tennisklubb kan påverka då vi hyr Gnestahallen av dem.

Fr.o.m. torsdag 24 december stänger Gnesta Tennishall all verksamhet för spel på banorna, efter ett beslut i kommunstyrelsen den 22 december.

Beslutet låter i utdrag så här: "... all idrottslig verksamhet bokas av för alla föreningar och privatpersoner. Kommunstyrelsens ordförande beslutar på delegation att tillfälligt stänga kommunala idrottsanläggningar i Gnesta kommun från den 23 december 2020 till den 24 januari 2021 för all idrottsverksamhet för föreningar och privatpersoner. Detta beslut kan komma att förlängas."

 

Skribent: Göran Andersson
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners:

Styrkefabriken

Tennisshopen

Våra sponsorer:

Hemköp Gnesta

Svensk Fastighetsförmedling

Rörhuset Gnesta

Postadress:
Gnesta TK - Tennis
Maskinvägen 7
64634 Gnesta

Kontakt:
Tel: 0736240319
E-post: This is a mailto link

Se all info